In verband met het coronavirus: De Rabobank ALS Lenteloop 2020 krijgt een andere vorm.

23-03-2020 | 17:30

De Rabobank ALS Lenteloop 2020 krijgt een andere vorm. Want de zoektocht naar de oplossing van ALS blijft onverminderd belangrijk.

Het lustrum gaan we conform ons originele plan vieren in 2021 met een speciale Rabobank ALS Lenteloop lustrum editie! 

 

Zoals iedereen is ook het bestuur van de Rabobank ALS Lenteloop enorm geschrokken van de consequenties van het Coronavirus. Wij wensen iedereen sterkte toe en hopen dat de persoonlijke en zakelijke consequenties zullen meevallen. 

 

Terwijl het leven voor veel mensen nu stil ligt, willen wij de zoektocht naar de oplossing voor ALS niet stil leggen. Alle donaties zijn nog steeds keihard nodig, zeker nu, voor het laten doorgaan van onderzoek naar oorzaak en therapie van de dodelijke ziekte die ALS nog is.

Het lijkt echter, gezien alle ontwikkelingen, niet verantwoord om het evenement in de vorm die we in gedachten hadden met een spetterend lustrumfeest doorgang te laten vinden.

De Rabobank ALS Lenteloop 2020 zal dus een andere vorm krijgen. Wij zijn aan de slag om een alternatief plan te ontwikkelen, zodat we toch gezamenlijk kunnen zorgen dat de zoektocht naar de oplossing voor ALS door kan blijven gaan. Zodra het aangepaste plan bekend is, zullen wij dit via website, mail en social media met je delen.

 

Houd dus je mail en de social media in de gaten. De zoektocht naar de oplossing voor ALS ligt niet stil.