Veelgestelde vragen

Daginschrijving
Het is ook mogelijk om je in te schrijven op de dag van de Lenteloop zelf. Je kunt je hiervoor melden bij de inschrijfbalie op het wedstrijdterrein.

Het inschrijfgeld voor daginschrijvers is gelijk aan de voorinschrijving: €10 tot 18 jaar, €15 voor een volwassene. Betalen kan alleen contant en gepast.

Algemene voorwaarden?
Lees hier de algemene voorwaarden.

Donateurs werven
Met je inschrijving krijg je een persoonlijke profielpagina. Hiermee kan je je vrienden, familie, collega's, sportmaatjes etc. via Facebook, LinkedIn en Twitter oproepen om jouw deelname aan de Rabobank ALS Lenteloop te steunen middels een donatie. Daarnaast voorzien we je regelmatig van handige tips om zoveel mogelijk donateurs te verzamelen. Kijk in het bovenste menu onder Deelnemen/Laat je sponsoren.

Doneren
Je kunt kiezen uit het doen van een donatie aan een individuele deelnemer, een team of algemeen aan het evenement. Je donatie gaat rechtstreeks naar onderzoek in de strijd tegen ALS. Hierbij geef je zelf aan of je anoniem wilt doneren of niet. De hoogte van je bedrag is altijd 'anoniem'.

Eten en drinken
Op het start- en finishterrein is een cateringpunt ingericht waar eten en drinken (tegen betaling) verkrijgbaar is.

Foto's
Tijdens de Rabobank ALS Lenteloop zullen foto's worden gemaakt. We laten het uiteraard weten als deze foto's online beschikbaar zijn.

Inschrijfgeld en sponsoring
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- voor kinderen tot 18 jaar. Vorig jaar is gebleken dat het voor jonge kinderen prettig kan zijn als er een volwassene meeloopt. Dit is uiteraard mogelijk. Ook voor meelopen geldt het reguliere inschrijftarief.

Volwassenen betalen € 15,-. Daarnaast hopen we dat je je laat sponsoren voor je deelname, om extra geld op te halen voor de strijd tegen ALS. We rekenen op een minimaal streefbedrag per deelnemer van €100,-.

Inschrijving individueel of als team
Je kunt je zowel individueel als met een team inschrijven. Indien je nu nog geen team hebt, is het ook mogelijk je vast individueel in te schrijven en later een team aan te maken of bij een team aan te sluiten. Teamcaptains schrijven eerst zichzelf in en geven de algemene teamgegevens op. Je hoeft dan nog niet te weten uit hoeveel teamleden je team bestaat, dit aantal kan gedurende de inschrijfperiode nog worden aangevuld. Daarna kunnen teamleden worden uitgenodigd zich bij het team aan te sluiten. Teamleden betalen geen inschrijfgeld maar laten zich wel sponsoren. Zo verhogen we de betrokkenheid van de deelnemers bij de strijd tegen ALS.

Zoeken van een actie, team e/o donateur
Ga naar de home-pagina van de ALS Lenteloop. Scroll vervolgens naar beneden naar de Top Acties en klik op 'Bekijk Alle'. Vervolgens verschijnt een overzicht met 'Alle deelnemers', hier is ook een zoekfunctie aanwezig.

Zoek een actie.

Zoek een team.

Zoek een donateur.

Supporters
Supporters zijn van harte welkom. Je vrienden/familie kunnen bij de start en finish of langs de route staan.

Aansprakelijkheid
De organisatie van de Rabobank ALS Lenteloop is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, letsel en/of schade die tijdens de ALS Lenteloop ontstaat.

Vragen
Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@alslenteloop.nl