Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in het bezit van het ALS Lenteloopshirt?

Alle deelnemers krijgen een ALS Lenteloopshirt. Het shirt kan worden opgehaald bij PK Bilthoven tussen 24 mei en 6 juni. Alle deelnemers ontvangen op 20 mei ook nog een persoonlijk bericht met de tijden, maar (onder voorbehoud) zijn dit de tijden:

zondag van 10.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur

maandag van 13.30 tot 16.00 uur

dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur

In de persoonlijke mail ontvangt iedere deelnemer ook een digitaal startnummer. Op basis hiervan kan het shirt worden opgehaald.

 

Hoe ontvang ik mijn medaille?

Alle deelnemers krijgen een medaille. De medailles kunnen worden opgehaald bij Gelato Burano (Kwinkelier 61 in Bilthoven). Dat kan tussen 24 mei en 6 juni dagelijks tussen 10.30 en 21.30 uur! 

In de persoonlijke mail ontvangt iedere deelnemer ook een digitaal startnummer. Op basis hiervan kan het medaille worden opgehaald. 

Alle deelnemers kunnen ook een ijsje met twee bollen kopen (kosten €3), waarvan €1 ten goede komt aan de ALS Lenteloop!

 
Wanneer kan ik lopen?
Je kunt zelf bepalen wanneer je wilt lopen tussen 24 mei en 6 juni, tussen 08.00 en 20.00 uur. Je hoeft dat niet bij de organisatie te melden! Houd wel rekening met de mogelijkheden voor het ophalen van het shirt en de medaille! 
 
Routes
De routes worden van pijlen voorzien. De 5km is voorzien van groene pijlen, de 10km is voorzien van oranje pijlen. Een klein gedeelte van het parcours is gelijk, dat gedeelte is van beide kleuren voorzien!
 
De officiële start en finish zijn op het Vinkenplein. Het is echter mogelijk om overal te starten en te finishen! Volg de gekleurde pijlen van jouw route. Mocht je drukte verwachten, probeer dan niet op het Vinkenplein te starten en finishen. Voor de lopers die met strava willen lopen zal een gpx-bestand op de website worden gezet.
 
Activiteiten onderweg
Het thema dit jaar is 'Fun'. We hebben op diverse locaties activiteiten opgenomen op de route. Dat kan bestaan uit een QR-code die je kunt scannen, zodat je een leuke video krijgt te zien. Maar ook een doek waarop je een persoonlijke boodschap kunt achterlaten of een doek waarvoor je kunt poseren voor een foto.
 
Faciliteiten 
Er zijn geen toiletten, kleedkamers of andere faciliteiten beschikbaar!
 
Corona-maatregelen
Houd rekening met de geldende algemene corona-maatregelen. Dus houdt afstand van elkaar en vermijd drukte! Het is niet nodig om je vooraf te laten testen als je geen klachten hebt!