Deelnemersinformatie

Het is al bijna zover, de ALS Lenteloop 2022! Op deze pagina vind je belangrijke en praktische informatie om goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Afhalen startnummer en shirt

Iedereen die zich vóór 9 mei heeft ingeschreven, heeft zijn/haar startnummer thuis opgestuurd gekregen, vergeet deze niet op 6 juni mee te nemen. Je hoeft alleen nog je unieke hardloopshirt op te halen. Iedereen die zich tussen 9 mei en 1 juni heeft ingeschreven, kan zijn/haar startnummer en shirt afhalen op onderstaande momenten bij PK Bilthoven, Julianalaan 10.

  • Donderdag 2 juni tussen 13:00 en 15:30 uur
  • Vrijdag 3 juni tussen 13:00 en 15:30 uur
  • Zaterdag 4 juni tussen 13:00 en 15:30 uur

Het is uiteraard ook mogelijk om je startnummer en shirt op maandag 6 juni op te halen op het start- en finishterrein. Dit kan op het Vinkenplein in het Paviljoen (ronde gebouw) vanaf 13:00 uur

 

Start- en finish locatie

De start- en finish zijn gelegen naast het Vinkenplein. Het Vinkenplein vormt ook het centrale feestplein. 
Er is een bewaakte garderobe aanwezig, echter is dit wel op eigen risico!
 
 

Deelnemers Broekman Calis 5km Run

Te volgen pijlen: ORANJE

De starttijd van de Broekman Calis 5KM Run is iets aangepast. Het parcours is aangegeven met bovenstaande bewegwijzering. Let goed op welke kleur je moet volgen. We roepen alle deelnemers op om zich 10 minuten van te voren naar startvak 2 te begeven.
De Broekman Calis 5km Run start om 15:05 uur.

 

Deelnemers Lions 't Stichtse Hart 2,5km KidsRun

Te volgen pijlen: GEEL

De Lions 't Stichtse Hart KidsRun wordt begeleid door een voor- en achterfietser. Op de route staan verkeersregelaars om het overige verkeer tegen te houden. Hiernaast is de route aangegeven met gele pijlen. We roepen alle deelnemers op om op tijd naar het startvak te gaan.
De Lions 't Stichtse Hart KidsRun start om 14:00 uur.

 

Deelnemers RTV Utrecht 5km Walk

Te volgen pijlen: GROEN

De RTV Utrecht 5KM Walk is aangegeven met GROENE pijlen. Op het parcours zijn geen verkeersregelaars ingezet. Let goed op met oversteken en houd rekening met het verkeer!
De RTV Utrecht 5KM Walk start op 14:30 uur.

 

Deelnemers Management Drives 10km Run

Te volgen pijlen: ORANJE

De Management Drives 10KM Run bestaat uit 2 verschillende rondes van 5KM. Deze zijn aangegeven met bovenstaande bewegwijzering. We roepen alle deelnemers op om zich 10 minuten van te voren naar startvak 1 te begeven.
Management Drives 10km Run start om 15:00 uur.

 

500 meter Special

De 500 meter Special wordt begeleid door de organisatie. Deelnemers hoeven hiervoor geen pijlen te volgen.
De 500 meter Special start om 15:30 uur.