Sponsoring

De ALS Lenteloop is een actie waarbij hardlopers en wandelaars diverse afstanden kunnen afleggen onder het motto 'samen leven, samen lopen'. Hierbij laten de deelnemers zich sponsoren om geld te werven voor wetenschappelijk onderzoek naar en medicatie voor ALS, met als doel de oorzaak van en een behandelmethode voor ALS te vinden. Naast een (hard)loopevent is de ALS Lenteloop ook een feest waarop we met elkaar het leven vieren en waarop we de opbrengst van alle donaties bekend maken en de cheque overhandigen.

Er zijn heel veel manieren om bij te dragen aan de ALS Lenteloop.

  • Om te beginnen al door te lopen. Jouw deelnemersbijdrage gaat geheel naar onderzoek. En als jij sponsors hebt voor jouw loop, gaat ook dat bedrag als extra donatie naar het onderzoek.
  • Als je zelf niet meeloopt, maar wel met ons het leven wilt vieren: kom voor een hapje en drankje naar het feestterrein. Ook door mee te feesten, draagt je bij aan onze doelen! 

  • Zowel de loop als het feest kan niet zonder haar vrijwilligers. Afgelopen jaar waren er ruim 120 vrijwilligers in touw om te zorgen dat de ALS Lenteloop een succes was. Ook door je als vrijwilliger in te zetten, zorg jij dat de ALS Lenteloop zowel organisatorisch als financieel weer een succes kan worden.

  • En tot slot dragen veel bedrijven bij als sponsor. Met deze bijdragen wordt om te beginnen zorggedragen dat de ALS Lenteloop kan worden georganiseerd. En uiteraard gaat het overige sponsorgeld ook naar het ALS-onderzoek.