Ren of wandel mee

Ren of wandel mee

In 2021 zal het thema 'Fun' als een rode draad door de ALS Lenteloop heen lopen. De parcoursen van 5 en 10km zullen o.a. het compleet vernieuwde Vinkenplein aan doen. Het parcours, dat je tussen 24 mei en 6 juni kunt afleggen op het moment dat jij wilt, zal volledig zijn bewegwijzerd. Je loopt of rent de aangegeven route langs markante gebouwen en bijzondere plekken in Bilthoven! Onderweg scan je QR-codes met je mobiel. Bij iedere gescande QR-code krijg je een leuk filmpje te zien.

Het inschrijfgeld bedraagt €15,00... Maar de eerste 250 deelnemers betalen slechts €12,50. Ben je 18 jaar of jonger dan kun je meedoen voor €10,00. De inschrijfgelden komen ook ten goede aan het goede doel!

Inschrijven kan door op 'ik loop mee' te klikken en vervolgens je gegevens in te vullen en het inschrijfgeld te voldoen. Er wordt ook een actiepagina aangemaakt, want we vragen je tevens om je te laten sponsoren en daarmee de gelden te werven die hard nodig zijn. 

 

Bedrijfsteam

Wil je met je bedrijf deelnemen aan de ALS Lenteloop en op die manier financieel bijdragen aan de strijd tegen ALS, dan kun je een bedrijfsteam inschrijven. De donatie die je als bedrijf hiervoor doet is €1.250,00 per team. Voor dit bedrag krijg je 10 startbewijzen en 5 BorrelBoxen. 

Als tegenprestatie komt je bedrijfsnaam op het doek dat we langs het parcours plaatsen en wordt je bedrijfsnaam en logo (met link naar je eigen site) vermeld op de website van de ALS Lenteloop als "Executive sponsor ALS Lenteloop". Dit kan worden vergezeld van een kort stukje tekst over je bedrijf en waarom je de ALS Lenteloop ondersteunt.

Inschrijven als bedrijfsteam gaat als volgt:

  • Klik op het icoontje 'ik loop mee' en kies voor samen met anderen. 
  • Kies vervolgens of je lid wilt worden van een bestaand team of dat je een team wilt starten.
  • De site leidt je vervolgens door de aanmeldprocedure heen. 

We kijken er naar uit jouw bedrijfsteam te mogen verwelkomen.

Samen leven, samen lopen, samen organiseren...