Ren of wandel mee

Ren of wandel mee 

Net als voorgaande jaren is de insteek een evenement te organiseren waarbij de gezamenlijkheid van samen lopen en samen het leven vieren voorop staat. Deze succesformule zorgt al vijf jaar op rij voor een uniek evenement. De eerste vijf edities hebben alle deelnemers en betrokkenen tezamen meer dan 1 miljoen euro ingezameld. Wauw! 

Het inschrijfgeld bedraagt €15,00. Ben je 18 jaar of jonger dan kun je meedoen voor €10,00. De inschrijfgelden komen ook ten goede aan het goede doel!

Inschrijven kan door op 'ik loop mee' te klikken en vervolgens je gegevens in te vullen en het inschrijfgeld te voldoen. Er wordt ook een actiepagina aangemaakt, want we vragen je tevens om je te laten sponsoren en daarmee de gelden te werven die hard nodig zijn. 

 

Bedrijfsteam

Wil je met je bedrijf deelnemen aan de ALS Lenteloop en op die manier financieel bijdragen aan de strijd tegen ALS, dan kun je een bedrijfsteam inschrijven. De donatie die je als bedrijf hiervoor doet is €1.250,00 per team. Voor dit bedrag krijg je 10 startbewijzen.

Als tegenprestatie komt je bedrijfsnaam op het doek dat we langs het parcours plaatsen en wordt je bedrijfsnaam en logo (met link naar je eigen site) vermeld op de website van de ALS Lenteloop als "Executive sponsor ALS Lenteloop". Dit kan worden vergezeld van een kort stukje tekst over je bedrijf en waarom je de ALS Lenteloop ondersteunt.

Inschrijven als bedrijfsteam gaat als volgt:

  • Klik op het icoontje 'ik loop mee' en kies voor samen met anderen. 
  • Kies vervolgens of je lid wilt worden van een bestaand team of dat je een team wilt starten.
  • De site leidt je vervolgens door de aanmeldprocedure heen. 

We kijken er naar uit jouw bedrijfsteam te mogen verwelkomen.

Samen leven, samen lopen, samen organiseren...

 
Trainingsschema 30 minuten aaneengesloten hardlopen Download
Trainingsschema 60 minuten aaneengesloten hardlopen Download