Rabobank ALS Lenteloop: DOE WAT JE KAN!

Nu we niet samen kunnen lopen, doet ieder zelf wat hij/zij kan. En daar kun je je voor laten sponsoren. DOE WAT JE KAN! Hoe werkt het?  

1. Maak een filmpje of foto van jouw DOE WAT JE KAN actie. 
2. Stuur als je dat wil jouw filmpje of foto naar info@alslenteloop.nl waarmee deze op de website van de Rabobank ALS Lenteloop komt en je kans maakt op een van de vijf prijzen. 
3. Je kunt hem natuurlijk ook via e-mail en/of whatsapp en/of Facebook en/of instagram naar vrienden en bekenden sturen. 
4. Behalve dat zij dan jouw leuke actie zien, kunnen ze ook overwegen jouw actie in plaats van het hardlopen, te sponsoren.
 
Wat gebeurt er met je DOE WAT JE KAN filmpje/foto als je deze naar info@alslenteloop.nl stuurt: 
5. Als je al ingeschreven bent, wordt jouw DOE WAT JE KAN filmpje/foto bij jouw actie geplaatst.
6. Als je nog niet ingeschreven bent kun je:
A. Je via de website inschrijven voor de DOE WAT JE KAN ‘afstand’ en wordt bij jouw actie jouw filmpje/foto geplaatst, of, 
B. Als je niet wil inschrijven komt jouw ingestuurde foto/film onder de algemene DOE WAT JE KAN actie. 
 
Sponsoring
7. Hoe je sponsoring vraagt voor jouw actie is helemaal aan jouzelf. Men kan doneren via de website www.ALSLenteloop.nl 
 
Wij zetten de filmpjes en foto’s die we ontvangen op de website. De origineelste 5 krijgen een leuke prijs. Op 1 juni gaan we de cheque samen met onze hoofdsponsor Rabobank overhandigen aan het ALS Centrum.

 

Zoals iedereen is ook het bestuur van de Rabobank ALS Lenteloop enorm geschrokken van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Het lijkt, gezien alle ontwikkelingen, helaas niet verantwoord om het evenement in de vorm die we in gedachten hadden met een spetterend lustrumfeest doorgang te laten vinden.

Nu we niet samen kunnen lopen en feesten op 1 juni is door de Lenteloop organisatie op veler verzoek een alternatief bedacht om de noodzakelijke fondsenwerving voor onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS door te laten gaan. Zeker nu er vele ALS-acties geen doorgang kunnen vinden, waardoor voortgang van onderzoek in gevaar kan komen, is dit meer dan ooit belangrijk. Daarom nodigen wij diegenen uit die dat onder de bizarre Corona omstandigheden willen en kunnen om deel te nemen aan onze alternatieve actie “DOE WAT JE KAN” 

 
De actie geeft ruimte aan iedereen die dat wil en kan om ook nu nog iets te doen. Het grote aantal lopers dat zich al ingeschreven had, kan met een eigen actie gewoon doorgaan met werven van donaties en nieuwe deelnemers kunnen zich nu aanmelden voor DOE WAT JE KAN. Inschrijfgelden en donaties zijn allemaal 100% voor het onderzoek bestemd.

DOE WAT JE KAN ACTIE

Klik op de groene button voor meer informatie! 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Rabobank ALS Lenteloop 2021

De Rabobank ALS Lenteloop is een actie in Bilthoven waarbij hardlopers en wandelaars diverse afstanden kunnen afleggen onder het motto 'samen leven, samen lopen'. De deelnemers laten zich sponsoren om geld te werven voor wetenschappelijk onderzoek naar en medicatie voor ALS. 

In 2020 komt de bijdrage ten goede aan het onderzoek TRICALS (cure) en aan het Maurits Huys ten behoeve van care.

Op de dag zelf staat het samen lopen en samen het leven vieren voorop. De dag wordt afgesloten met een daverend feest.  

De feestelijke lustrumeditie houden jullie tegoed in 2021! 

 

 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle deelnemers

Samen met heel veel andere acties

Ik loop mee
Bekijk alle

DOE WAT JE KAN ACTIE

16-04-2020 | 11:00 Nu we niet samen kunnen lopen en feesten op 1 juni is door de Lenteloop organisatie op veler verzoek een alternatief bedacht om de noodzakelijke fondsenwerving voor onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS door te laten gaan. Zeker nu er vele ALS-acties geen doorgang kunnen vinden, waardoor voortgang van onderzoek in gevaar kan komen, is dit meer dan ooit belangrijk. Daarom nodigen wij diegenen uit die dat onder de bizarre Corona omstandigheden willen en kunnen om deel te nemen aan onze alternatieve actie “DOE WAT JE KAN” De actie geeft ruimte aan iedereen die dat wil en kan om ook nu nog iets te doen. Het grote aantal lopers dat zich al ingeschreven had, kan met een eigen actie gewoon doorgaan met werven van donaties en nieuwe deelnemers kunnen zich nu aanmelden voor DOE WAT JE KAN. Inschrijfgelden en donaties zijn allemaal 100% voor het onderzoek bestemd. DOE WAT JE KAN ACTIE We nodigen je uit een eigen “DOE WAT JE KAN” actie te verzinnen en daar een foto of filmpje van te maken, waarmee jij geld kunt ophalen voor onderzoek naar ALS. Volg daarvoor de volgende stappen:   1. Maak een filmpje of foto van jouw DOE WAT JE KAN actie.  2. Stuur als je dat wil jouw filmpje of foto naar info@alslenteloop.nl waarmee deze op de website van de Rabobank ALS Lenteloop komt en je kans maakt op een van de vijf prijzen.  3. Je kunt hem natuurlijk ook via e-mail en/of whatsapp en/of Facebook en/of instagram naar vrienden en bekenden sturen.  4. Behalve dat zij dan jouw leuke actie zien, kunnen ze ook overwegen jouw actie in plaats van het hardlopen, te sponsoren.   Wat gebeurt er met je DOE WAT JE KAN filmpje/foto als je deze naar info@alslenteloop.nl stuurt:  5. Als je al ingeschreven bent, wordt jouw DOE WAT JE KAN filmpje/foto bij jouw actie geplaatst. 6. Als je nog niet ingeschreven bent kun je: A. Je via de website inschrijven voor de DOE WAT JE KAN ‘afstand’ en wordt bij jouw actie jouw filmpje/foto geplaatst, of,  B. Als je niet wil inschrijven komt jouw ingestuurde foto/film onder de algemene DOE WAT JE KAN actie.    Sponsoring 7. Hoe je sponsoring vraagt voor jouw actie is helemaal aan jouzelf. Men kan doneren via de website www.ALSLenteloop.nl    Wij zetten de filmpjes en foto’s die we ontvangen op de website. De origineelste 5 krijgen een leuke prijs. Op 1 juni gaan we de cheque samen met onze hoofdsponsor Rabobank overhandigen aan het ALS Centrum.        
Lees meer
Bekijk alle

Imke

24-05-2020 | 23:17 Aan: De Bulenburgh N o u d toppertje Lopen de schoenen fijn? Onze studentenvriend hein van duyvenbode is ook aan ALS overleden Topdat jullie dit met de burlende huisgenoten hebben gedaan Grappig filmpje En knap dat jullie niet met eieten gingrn gooien . Echt heel knap Ohja nog knapper dat jullie 10 km hebben gerend ! Bikkels We houden van jullie Liefs uit den bosch