Word vrijwilliger

Wat kun je doen? 

Draag jij de strijd tegen ALS ook een warm hart toe, maar ben je niet in de gelegenheid om mee te lopen? Help ons dan als vrijwilliger! Kijk hieronder of er wat voor je tussen zit, of neem gerust contact met ons op als je zelf een idee hebt. Voor alle functies geldt dat we in afstemming kunnen bepalen wat jij graag doet, waar je goed in bent en wanneer je beschikbaar bent.

  • Parcoursmedewerker: Support jij de deelnemers over het parcours? We zoeken voor diverse plekken op het parcours nog enthousiaste vrijwilligers die de deelnemers de juiste kant op wijzen.
  • Algemeen: Wil je op de dag zelf helpen bij de garderobe, uitreiking medailles of uitreiking startnummers en shirts? Dan vernemen we dat graag!
  • Op- en afbouw start/finish terrein: We zoeken nog een aantal sterke mannen en vrouwen die ons willen helpen met het opbouwen van het start/finishterrein. 
  • Promotor ALS Lenteloop: Vind jij het fijn om te helpen de ALS Lenteloop nog veel bekender te maken? We maken in overleg met jou een plan waar, wanneer en hoe je dat zou kunnen doen!
  • Feestelijke aankleding route: Woon je langs het parcours? Dan zou het leuk zijn als je op maandag 6 juni jouw tuin feestelijk aankleed om de deelnemers extra te motiveren. Als je hier ideeën voor hebt, dan horen we dat ook graag!

 

Ben jij enthousiast en wil je je inzetten als vrijwilliger? Geef je voorkeursfunctie aan door je via onderstaande button aan te melden.