Scholencompetitie

Rabobank ALS Lenteloop Bilthoven 2020

Scholencompetitie

Goed Lopende scholen gezocht!”


Ook dit jaar kunnen alle scholen uit de regio meedoen aan de scholencompetitie. De inzet van de competitie: met zoveel mogelijk leerlingen meedoen aan de Rabobank ALS Lenteloop.

De school met de meeste ALS Lenteloop deelnemers mag zich een jaar lang de ALS Lenteloop Schoolkampioen noemen. Afgelopen jaar is de wisselbeker gewonnen door De Kameleon uit Den Dolder.

Wilt u als school deze prachtige beker winnen? Help ons door uw leerlingen te stimuleren mee te lopen! Maak zo kans op deze enorme wisselbeker van de ALS Lenteloop en draag bij aan het onderzoek om ALS de wereld uit te helpen!

(Klik hier voor meer informatie aan welk onderzoek de Lenteloop tot op heden heeft bijgedragen en dit jaar bijdraagt).  

Let op: dit jaar geen Kidsrun, maar een FunRun.

Anders dan voorgaande jaren is er dit jaar geen speciale kidsrun. In plaats daarvan kunnen kinderen zich aanmelden voor de FunRun of de RTV Utrecht FunWalk. Oudere kinderen die graag lopen met tijdregistratie kunnen zich aanmelden voor de 5 km loop.

De FunRun en de RTV Utrecht FunWalk is een loop waarbij deelnemers bijzondere plekken uit Bilthoven passeren, door gebouwen lopen en onderweg muzikaal en culinair worden verrast.

 

Hoe moet een school zich aanmelden?

-       Meld u als school aan voor de ALS Lenteloop via: info@alslenteloop.nl

-       Bij aanmelding krijgt de school een eigen actiepagina (te vinden onder teams).

-       U ontvangt een bevestiging met daarin de directe link naar de actiepagina.

Kinderen die willen deelnemen kunnen zich aanmelden via de actiepagina van de school waarop ze zitten De aanpak van de werving op school is uiteraard aan u zelf.

Hoe moet een leerling zich inschrijven?

-       Ga naar www.alslenteloop.nl

-       Kies 'Teamlid' (Ik wil lid worden van een bestaand team)

-       Selecteer ‘Team’, zoek bij deelnemende teams naar de naam van je school

-       Schrijf je onder jouw schoolteam in


Naast meelopen is het uiteraard ook van belang dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor onderzoek. Het zou mooi zijn als de leerlingen of samen met vriendjes en vriendinnetjes of gezamenlijk als school daar een actie voor starten.

 
What do you want to do ?
New mailCopy