Praktische informatie - Fotograaf: Hans Lebbe van DeBiltinBeeld.nl

Normal de0b71b5dbbec4c21c090c24081851f235bd1b92
07-06-2019 | 10:42

3... 2... 1... START! 

Het aftellen is begonnen.. De laatste dagen tot de 4e editie van de Rabobank ALS Lenteloop. Wij hebben er enorm veel zin in! In dit nieuwsbericht staat alle praktische informatie voor zowel deelnemers als bezoekers. 

Inschrijven

Online inschrijven is mogelijk tot en met zondag 9 juni 17:00 uur. Hierna is enkel nog daginschrijving mogelijk. Dit kan op maandag 10 juni vanaf 12:00 uur op het feestterrein. Hier kan zowel contant als met pin worden betaald. 


Afhalen startnummer + T-shirt

Ingeschreven vóór 20 mei

De deelnemers die het startnummer opgestuurd hebben gekregen (inschrijvingen vóór 20 mei), kunnen hun shirt ophalen door het strookje van hun startnummer mee te nemen naar de Rabobank Rijn en Heuvelrug, waar het shirt kan worden afgehaald. 

Ingeschreven tussen 20 mei en 4 juni

Deelnemers die zich tussen 20 mei en 4 juni hebben ingeschreven, kunnen het startnummer + T-shirt de dagen voor het evenement afhalen bij de Rabobank in Bilthoven. Aan het startnummer zit een label bevestigd waarmee het T-shirt kan worden afgehaald. 
 

Vanaf donderdag 6 juni 10:00 uur was het mogelijk om het startnummer en T-shirt af te halen bij Rabobank Rijn en Heuvelrug in Bilthoven. Hieronder staat op welke dagen en tijden dit mogelijk is. Lukt het niet om het startnummer en T-shirt af te halen op één van deze dagen/tijdstippen, dan kan het startnummer en T-shirt afgehaald worden op de dag zelf bij de inschrijfbalie. Deze is maandagochtend vanaf 12:00 uur open en bevindt zich op het feestterrein (driehoeksplein naast het NS-station). 

Openingstijden Rabobank Rijn en Heuvelrug
Donderdag 6 juni: 10:00 uur tot 13:00 uur
Vrijdag 7 juni: 14:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 8 juni: 10:00 uur tot 14:00 uur

Adres
Rabobank Bilthoven
Julianalaan 57, 3722 GE Bilthoven

Ingeschreven na 4 juni

De deelnemers die zich vanaf 4 juni hebben ingeschreven kunnen hun startnummer en shirt alleen ophalen op maandag 10 juni op het feestterrein. Voor de shirts geldt op = op! 


Start- en finishlocatie

De start en finish bevindt zich vlak voor de tunnel bij het NS-station in Bilthoven en is te herkennen aan de grote Rabobank boog. De inschrijfbalie bevindt zich op het feestterrein, gelegen aan de start en finish. De EHBO bevindt zich direct naast de ingang van het feestterrein. 

Net als voorgaande jaren verzorgt PK Bar & Kitchen de catering, waarvan een deel van de opbrengsten ten goede komt aan de Rabobank ALS Lenteloop. Dit jaar wordt er voor het eerst een kinderplein ingericht naast het feestterrein. Net als vorig jaar wordt de dag weer feestelijk afgesloten met een spetterend optreden van de Hermes House Band! 


Garderobe

Op maandag 10 juni is het mogelijk om je eigendommen achter te laten bij een garderobe. De garderobe is geopend van 12:00 uur tot 17:30 uur en is gevestigd in de winkelruimte aan Melchiorlaan 17, Bilthoven. 

Let op: Er is geen aparte ruimte (kluisjes o.i.d.) voor kostbaarheden. 

Adres: Melchiorlaan 17, 3722 AX Bilthoven


Bereikbaarheid

We adviseren je om met de fiets of met de trein/bus te komen. Achter het feestterrein is voldoende plek om je fiets te parkeren. Kom je met de trein of bus? Vanaf zowel het treinstation als het busstation Bitlhoven is het 1 minuut lopen naar het feestterrein. 

Kom je toch met de auto en ben je goed te been? Dan adviseren wij je om onder winkelcentrum de Kwinkelier te parkeren. Vanaf de Kwinkelier is het vijf minuten lopen naar het feestterrein. Voor mensen die slecht(er) te been zijn, er zijn een aantal invalide plekken op het Emmaplein en aan het begin van de Julianalaan. 

Handig om te weten: mensen met ALS/PLS/PSMA kunnen zich melden bij de VIP ruimte voor een goede parkeerplek en een welkomstdrankje in de ontvangstruimte. 


Parcoursen en supporten

Op deze pagina zijn de verschillende parcoursen te vinden. De gehele route wordt aangegeven met verkeersregelaars, blauwe pijlen op de weg én gekleurde pijlen langs het parcours. 

Let op:
Witte pijlen - 2,5 KM KidsRun
Gele pijlen - Eerste lus 5 kilometer
Oranje pijlen - Tweede lus 5 kilometer (geldt dus alleen als je 10 kilometer loopt!)  

Waterposten

De waterposten komen op de 2,5 KM en de 7,5 KM te staan.
  • 2,5 kilometer - Eijkensteinse Laan in het bos (De Leyen) 
  • 7,5 kilometer - Albert Cuyplaan (na kruising Gezichtslaan) 

Programma

Het programma voor 2019 ziet er als volgt uit:

12:00 uur                    Feestterrein gaat open

13:00 uur                    Opwarmen publiek: DJ Celeste Copini

13:30 uur                    Start KidsRun 2,5 KM        

14:00 uur                    Start 5 KM

14:00 uur                    Muziek: DJ's Dike & Lion

15:00 uur                    Start PwC 10 KM                       

15:02 uur                    Start RTV Utrecht Wandelen 5 KM            

15:30 uur                    Start 500M Special               

 

16:00 uur                    Optreden Hermes House Band

16:45 uur                    Cheque uitreiking

17:15 uur                    Vervolg Hermes House Band

18:30 uur                    Einde programma

19:00 uur                    Afsluiting feestterrein

 

Tot slot: Iedereen is welkom. Om te supporten, deel te nemen en/of het feestje met ons mee te vieren! 

 

Tot maandag 10 juni bij de 4e editie van de Rabobank ALS Lenteloop!