Deelnemen

Inschrijving individueel of als team
Je kunt je zowel individueel als met een team inschrijven. Indien je nu nog geen team hebt, is het ook mogelijk je vast individueel in te schrijven en later een team aan te maken of bij een team aan te sluiten. Teamcaptains schrijven eerst zichzelf in en geven de algemene teamgegevens op. Je hoeft dan nog niet te weten uit hoeveel teamleden je team bestaat, dit aantal kan gedurende de inschrijfperiode nog worden aangevuld. Daarna kunnen teamleden worden uitgenodigd zich bij het team aan te sluiten. Zo verhogen we de betrokkenheid van de deelnemers bij de strijd tegen ALS.

Inschrijfgeld en sponsoring
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- voor kinderen tot 18 jaar. (Uit voorgaande jaren is gebleken dat het voor jonge kinderen prettig kan zijn als er een volwassene meeloopt. Dit is uiteraard mogelijk. Ook voor meelopen geldt het reguliere inschrijftarief.)

Volwassenen betalen € 15,-. Daarnaast hopen we dat je je laat sponsoren voor je deelname, om extra geld op te halen voor de strijd tegen ALS. We rekenen op een minimaal streefbedrag per deelnemer van €100,-.

Wij gaan wederom ons best doen om iedereen de opgegeven maat hardloopshirt te verstrekken.

Daarnaast is het zo dat bij vroegtijdig inschrijven het startnummer thuis gestuurd wordt. Deelnemers die zich na [datum] inschrijven, kunnen hun startnummer op de dag zelf ophalen op het terrein zelf. Voor welke datum dit voor 2020 is, wordt later bekend gemaakt. 

Bedrijventeam
Wil je met je bedrijf deelnemen aan de Rabobank ALS Lenteloop en op die manier financieel bijdragen aan de strijd tegen ALS, dan kun je een bedrijfsteam inschrijven. De donatie die je als bedrijf hiervoor doet is €100,- per teamlid.

Als tegenprestatie krijg je dan een vermelding in het programmaboekje, komt je bedrijfsnaam op het bord met sponsors dat bij de ingang van de grote tent op het feestterrein komt te staan en wordt je bedrijfsnaam en logo (met link naar je eigen site) vermeld op de website van de Rabobank ALS Lenteloop. Dit kan worden vergezeld van een kort stukje tekst over je bedrijf en waarom je de Rabobank ALS Lenteloop ondersteunt.

Inschrijven als bedrijfsteam gaat als volgt:

  • Klik op het icoontje 'ik loop mee' en kies voor samen met anderen. 
  • Kies vervolgens of je lid wilt worden van een bestaand team of dat je een team wilt starten.
  • De site leidt je vervolgens door de aanmeldprocedure heen. 

We kijken er naar uit jouw bedrijfsteam te mogen verwelkomen.

Samen leven, samen lopen, samen organiseren

Aansprakelijkheid
De organisatie van de Rabobank ALS Lenteloop is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, letsel en/of schade die tijdens de Rabobank ALS Lenteloop ontstaat.