Bedrijven

 

Sponsor, partner of bedrijfsteam

 

Sponsor

Honderden deelnemers gaan de uitdaging aan en dragen zo hun steentje bij. Draagt uw bedrijf de strijd tegen ALS ook een warm hart toe? Wij zouden zeer verheugd zijn als u ons hierbij wilt ondersteunen. Sponsoren kunnen vanaf €250 hun bedrijfslogo en bedrijfsnaam met internetlink op de website plaatsen. Ook is er de mogelijkheid om een sponsoruiting op het feestterrein Vinkenplein of langs de route te plaatsen. Ten slotte zal bij de ingang van de grote tent een groot bord komen te staan met de namen van alle sponsoren. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie via info@alslenteloop.nl

 

Partner

Partners van de Rabobank ALS Lenteloop zijn bedrijven die geloven in de kracht van samenwerken aan een grote uitdaging. Bedrijven die aan de strijd tegen ALS willen bijdragen. En die ons daarom helpen van de Rabobank ALS lenteloop een groot succes te maken. Uw bijdrage kan variëren van een bijdrage in natura, het aanwezig zijn op de dag zelf of door een deel van de organisatie op u te nemen. Uiteraard in ruil voor passende zichtbaarheid tijdens het evenement.

Neem voor meer informatie contact op met de organisatie via info@alslenteloop.nl. 

 

Bedrijfsteam

Wil je met je bedrijf deelnemen aan de Rabobank ALS Lenteloop en op die manier financieel bijdragen aan de strijd tegen ALS, dan kun je een bedrijfsteam inschrijven. De donatie die je als bedrijf hiervoor doet is €1000,- per team.

Als tegenprestatie komt je bedrijfsnaam op het bord met sponsors dat bij de ingang van de grote tent op het feestterrein komt te staan en wordt je bedrijfsnaam en logo (met link naar je eigen site) vermeld op de website van de Rabobank ALS Lenteloop. Dit kan worden vergezeld van een kort stukje tekst over je bedrijf en waarom je de Rabobank ALS Lenteloop ondersteunt.

Inschrijven als bedrijfsteam gaat als volgt:

  • Klik op het icoontje 'ik loop mee' en kies voor samen met anderen. 
  • Kies vervolgens of je lid wilt worden van een bestaand team of dat je een team wilt starten.
  • De site leidt je vervolgens door de aanmeldprocedure heen. 

We kijken er naar uit jouw bedrijfsteam te mogen verwelkomen.

Samen leven, samen lopen, samen organiseren.